Exhibition stand of this generation.

Sauhu lanseerasi ”Sauhu Systems” rakennejärjestelmän Energia 2016 messuilla, Tampereella.

Osasto projektista kertyneistä valokuvista koostimme videon, todentamaan järjestelmän toimivuutta ja ylivertaisuutta, kangas-asennuksissa ja jopa osastorakentamisessa. 

 

Asiakkaamme kertoi kokemuksestaan seuraavaa:

”Sauhu Solutions Oy toteutti osastomme Energia 2016-messuille. Toteutusehdotus erottui edukseen ja sopimukseen päästiin joustavasti. Osaston suunnittelussa näkemyksemme ja tarpeemme otettiin lähtökohdaksi, jonka pohjalta kokonaisuus yhteistyössä rakentui. Muutokset toteutuivat joustavasti.

Osaston rakentaminen sujui aikataulussa ja viimehetken muutokset osastolla toteutuivat ripeästi.

Sauhu osasto osoittautui toimivaksi ja näyttäväksi ratkaisuksi. Valoelementit asennettiin osaston rakenteisiin luontevaksi osaksi kokonaisuutta, ja yhtenäinen valkoinen kangaspinta muissa seinissä loi osastolle tyylikkään ja raikkaan vaikutelman. Liikemerkit ja muu grafiikka toteutettiin teippauksin ja tuomamme mainostaulut ripustettiin seinille koukuilla. Rullan päällä kulkeva saranoitu ovi-elementti oli tilaa säästävä ratkaisu, joka viimeisteli yhtenäisen ilmeen.

Käytännön kokemukset messuilta olivat hyvät. Osasto loi toimivat puitteet tuotteemme ja materiaalimme esittämiseen ja asiakaskontaktien luomiseen. Valoelementit kiinnittivät huomiota – osasto oli pienestä koostaan huolimatta toimiva ja näyttävä. Sauhun ratkaisu oli myös taloudellisesti hyvä valinta; budjetti ei karannut pienelle yritykselle saavuttamattomiin ja panostus valoseiniin oli hintansa väärti.”

Annika Mäkinen

Condens Heat Recovery Oy

dsc08135dsc02079