Uusi suomalainen valotaulu ja maailman paras messuosasto lanseerataan Dubain maailmannäyttelyssä.

Sauhu on tehokas työkalu myös yrityksen innovaatioiden, arvojen ja imagon visuaaliseen ilmaisemiseen. Se luo visuaalisesti inspiroivan ympäristön ja tunnelman, joka yhdistää esiteltävät asiat niiden luonnollisiin ympäristöihin ja jossa kuvat saavat aikaan rennon ja hyvänmielisen tunnelman.
Tässä uudessa tuotteessa Sauhu on luovasti yhdistänyt nykyaikaiset saavutukset valaistus-, valokuvaus- ja tulostustekniikoissa.

Moro mä oon Hannes. Messurakentaja ja vientinäyttely projektipäällikkö.

Kerron vähän Sauhusta eli mun kehittämästä menetelmästä pingottaa ja taustavalaista kestävä ja tukeva backlit-banner tuloste. Tämä helpottaa tulosteasennusta ja parantaa lopputulosta melkoisesti.

Hanski

Tällainen se on, ei se ole lopulta kummoinenkaan systeemi, mutta nerokas on. Se on yksinkertainen kuin sarana, mitä se tavallaan onkin. Käännettäessä rakenne lopulliseen asentoonsa, se pingottaa tulosteen automaattisesti ja tekee siitä aivan levyn näköisen sileän pinnan. Ja kuva loistaa, kuin aurinko paistaisi siihen täydeltä terältä.

rakenne kollaasi, yle

”Näyttelyalaa kohtaa
mahdollisuus valita
ilmastoystävällisempi ratkaisu.”

Se on todella luontoystävällinen,
se säästää yli 95 prosenttia sähkön
kulutuksesta verrattaessa video näyttöihin.

Se on huomion hereille ”räjäyttävä” markkinoinnin väline.

Se on täysin uusi still kuva ratkaisu, ja suuressa mittaluokassa, seinän kokoisen TV.n näköisenä, mutta vie sähköä vain 5% siitä mitä televisiot. Se voi olla 10 kertaa tarkinta televisiota tarkempi, riippuen valokuvan laadusta ja se on täysin häikäisemätön. Ja koska se valaisee kuvapinnan 100 prosenttisesti, voidaan kuva jakaa useampaan, jopa lukemattomaan määrään elementtejä, jolloin kuvatoteutuksella ei ole mitta rajoitusta lainkaan.

dav

Kuva on huomattavasti luonnollisempi kuin mikään muu visuaalinen ratkaisu. Siihen haluaa ihminen astua sisään. Ja olipa tähän tunneliin eräs pikkupoika yrittänytkin juosta sisään.

Se on uusi rakennejärjestelmä:

Mitä sillä saadaan aikaan? Osasto messuille, pysäyttävä messuosasto.

osasto kollaasi

Messurakentajillekin koittanee uusi kulta-aika, niin kuin 1970 luvulla keksityn alumiiniprofiili / levy moduulirakennejärjestelmän myötä tapahtui edellisen kerran. Nyt se on jo liian vanhanaikainen ja messuosastot tehdään taas pääasiassa puusta nikkaroimalla ja maalaamalla. Se on työlästä, eli kallista, puuhaa.

Varovaisempien arvioiden mukaan 50 prosenttia messuosastoista tullaan 5 vuoden sisällä tekemään ilman levyrakenteita, uskaliaimmat puhuvat jopa 95 prosentin osuudesta.

Levyrakenteet ovat turhia siinä mielessä, että niissä on suurin työ ja ne ei juurikaan jää näkyviin, kun ne usein peitetään tulosteilla. Siis miksipä ei pingotettaisi tulostepintaa tukevaksi rakenteeksi suoraan, ilman välivaiheita? Varsinainen osastorakenne, taustavalaistus ja tulostusasennus saadaan aikaan yhdellä ja samalla työvaiheella, kun tähän asti ollaan tarvittu kolme erillistä työvaihetta. Onhan se sulaa hulluutta käyttää aikaansa osaston näpertelyyn ja somistamiseen, kun sen voi tehdä myös todella helposti, nopeasti ja laadukkaasti.

Konsepti on sellainen, että sillä voidaan auttaa kaikkia yrityksiä ponnisteluissaan messuilla ja kansainvälistymisessä, heidän esitellessään innovaatioitaan tapahtumissa ja varsinkin messuosastoilla. Sauhu tarjoaa huomattavasti korkeampaa huomiota fyysisissä tapahtumissa, kuin ollaan totuttu näkemään.

”Näytteilleasettajien tuotteet
voivat olla esillä luonnollisessa
ympäristössään”

Siinä on 3 ulottuvuutta:

  1. Se on näyttävä messuosasto ja erottuu jo kaukaa ja saa messukävijän lähestymään osastoa.
  2. Katseluetäisyydeltä se herättää mielenkiinnon ja saa vieraat astumaan osastolle.
  3. Osastosta se tekee valoisan ja viihtyisän ja siellä voidaan tarkastella yksityiskohtia valokuvan tarkoista seinänkokoisista kuvista, silloin asiakas viihtyy ja viipyilee osastolla.

Sauhu on rauhaa ja kiireettömyyttä tuova helmi informaatioviestinnän ja kaiken digitaalisen välkkeen valtameressä. Se on kaunis ja edullinen vaihtoehto kalliille ja vielä pienessä mittaluokassa oleville TV näytöille.

Se on loistava mahdollisuus erottua, herättää mielenkiintoa ja luoda tunnelmaa, mitä bisnes neuvotteluissa kaivataan. Alkaen Dubain maailmannäyttelyn kutsuvierastilaisuuksista.

”Sauhu valoseinä on kehittynyt
luonnollisemmaksi esitykseksi
kuin mikään muu tekniikka.”

Sauhu on synonyymi visuaaliselle vallankumoukselle.

Sitä voidaan käyttää hyväksi markkinoinnissa ja suomalaisten yritysten ponnisteluissa kerätä messuilla huomiota. Joka on prioriteetti tapahtumamarkkinoinnissa. Se on messuosaston hissipuhe ja ihmismagneetti. Sauhu herättää mielenkiinnon, tuo ihmiset osastolle ja myynti pääsee alkamaan.

Nyt viedään suomalaiset innovaatiot esille maailman messuille, uudella tavalla, joka huomataan.

Dubai Expo, Finland pavilion VIP section: ”Window to Finland”

Sauhu -konseptin välittömät edut näytteilleasettajana:

  • Saat enemmän kävijöitä osastollesi. Kirkas, mutta häikäisemätön osasto herättää huomion.
  • Saat vieraasi viihtymään. Sen tekee valokylläinen ja virkistävä tunnelma osastollasi.
  • Kaupan teko helpottuu. Voit luoda tuotteellesi sen luonnollisen ympäristön osastollesi ja asiakkaasi ymmärtävät tuotteesi helpommin.

Sauhu -konseptin edut Brändillesi:

  • Brändillesi parempi näkyvyys. Enemmän liidejä, enemmän kauppaa.
  • Brändisi tunnettavuus kasvaa. Parempaa bisnestä, parempaa tulosta.
  • Saat innovatiivisempia ja brändiäsi vahvistavia toteutuksia.

Tampereen messukeskus, Energia 2018 näyttely.

Osaston kaikki rakenteet toteutettuna Sauhu -konseptilla.

Klikkaa kuvaa -> osastorakenne videoon:

Näytteilleasettajan kommentti: ”Osasto loi toimivat puitteet tuotteemme ja materiaalimme esittämiseen ja asiakaskontaktien luomiseen. Valoelementit kiinnittivät huomiota – osasto oli pienestä koostaan huolimatta toimiva ja näyttävä.”

Tästä linkistä voit katsoa kuinka helppo Sauhu on.

Haluatko olla mukana toteuttamassa messujen vallankumousta ja kirjoittamassa näyttelyalan tulevaisuutta?

Varmistaaksesi itsellesi paikkasi, klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä viipymättä.