NÄYTTELY-UTOPIA. NYT

Maailmannäyttelyt olivat jo menettämässä asemaansa liike-elämän kansainvälisesti merkittävimpinä tapahtumina ja koko näyttelyala oli saamassa alavireisen suunnan. Nyt kuitenkin maailmannäyttelyt ovat saaneet uutta tuulta purjeisiin, mutta näyttelyrakenteet vaikuttavat kulkevan pahasti perässä. Millainen on liike-elämän kohtaamispaikkojen visuaalinen tulevaisuus? Näyttelytoiminta kukoistaa, koska sille on tilausta liikemaailman innovaatioiden näyttämönä. Kuitenkin ilman uusiutumista marginaalit kapenevat kapenemistaan ja ala kuin ala näivettyy jos kehitystä ei tapahdu. Huolet pois, Sauhu tuo uutta loistoa näyttelyihin ja pieni pala maailmaa pelastuu.

Tässä tulee säästöä näyttelyiden näytteilleasettajille ja maapallolle. Sauhu on energiaa säästävä taustavalaistu-kangastulosterakenne. Olisiko tästä jopa näyttelyrakenteen uudeksi standartiksi? Näyttelyalaa kohtaa mahdollisuus valita ilmastoystävällisempi ratkaisu, joka on valovoimaisempi kuin on kuunaan nähty. Valitsemalla tämän uuden ja energiaa säästävän teknologian käyttöön, saat tehokkaamman tavan tuoda viestisi esille ja entistä valovoimaisemmin.

Messuilla nykyisin seinän päälle asennettaviin varsivalaisimiin verrattuna saamme yli 50 % ja perinteisiin loisteputki taustavalaisuihin verrattuna yli 90% energian säästön. Kun sähköä käytetään vähemmän, tulee vähemmän hiilidioksidi päästöjä ja se säästää planeettaa. Näytteilleasettajat taas saavuttavat taloudellisia säästöjä, koska osasto tarvitsee vähemmän sähköä ja se maksaa vähemmän.

”Näyttelyalaa kohtaa
mahdollisuus valita
ilmastoystävällisempi ratkaisu.”

UTOPIA

Hypätään hetkeksi tulevaisuuteen. Vuonna 2025 on Osakan maailmannäyttelyn parhaaksi paviljongiksi valittu mieleenpainuvin toteutus, ”aivot nyrjäyttävä” Suomen paviljonki. Suomalainen Sauhu-innovaatio sananmukaisesti loistaa maailman liike-elämän valokeilassa.

Näyttelyistä on tullut elämyksiä, joissa kokonaisuus koostuu visuaalisesta ja akustisesta maisemasta. Uudella tekniikalla voidaan suuretkin näyttelytilat vuorata saumattomasti kattoa myöten valokuvan tarkoilla ja kauniilla kuvakokonaisuuksilla. Kävijät astelevat lasilattian päällä ja aistivat kuin olisivat oikean henkeä salpaavan maiseman yllä, kun lasin alla on luonnollisen veroinen maisema hämäämässä silmää. Sellainen kai saa kävijän viihtymään ja viettämään aikaa näyttelytilassa?

”Uudella tekniikalla voidaan suuretkin
näyttelytilat vuorata saumattomasti
kattoa myöten valokuvan tarkoilla ja
kauniilla kuvakokonaisuuksilla.”

NÄYTTELY

Näyttelyhallit ja -areenat ovat usein täynnä melu- ja valosaastetta ja vierailut messuilla sekä monissa muissa tapahtumissa ovat kaukana tavoitellusta, rentouttavasta ja stressittömästä kokemuksesta. Näyttelyiden tulisi olla sellaisia, että kävijä voi välittömästi sisään astuessaan kokea spektaakkelimaisen tunnelman teeman ympärillä. Näytteilleasettajien tuotteet ovat esillä luonnollisessa ympäristössään seinän kokoisissa, luonnollisen veroisissa ja loistavissa valokuvissa. Näyttelyosaston tulee olla rauhallisuuden tyyssija, jossa kävijöille annetaan mahdollisimman seesteiset ja hyvät olosuhteet tehdä havaintojaan ja oivalluksiaan. Ja sen sijaan, että messuilla nyt istutaan kolisevissa ja kaikuvissa neuvotteluhuoneissa, on jatkossa mahdollista, että seinät koostuvat kauniista ja valokylläisistä kuvista, jotka joustavuudellaan vaimentavat kaiut pois. Neuvottelutilanne voi ja pitääkin olla kotoisa sekä lämminhenkinen, jotta neuvottelut sujuvat toivotulla tavalla.

”Näytteilleasettajien tuotteet
voivat olla esillä luonnollisessa
ympäristössään”

NYT

KÄÄNTEENTEKEVÄ VALOSEINIEN RAKENNUSJÄRJESTELMÄ NYT SAATAVILLA

Tällainen silmää täysin häikäisemätön teknologia on siis olemassa. Tämä vuosien ajan ja satoja messuosastoja suunnitellut ja pystyttänyt neropatti valomies on keksinyt, että ohueen ja tukevaan taustavalaistus kalvoon voidaan tulostaa valokuva-albumiemme kuvien tarkkuudella. Ja on tehnyt käänteentekevän keksinnön kalvon pingottamiseksi sekä tukevan elementin aikaansaamiseksi. Rakenne saa aikaan kuvaelementin, jonka kuva valaistuu aivan reunaan saakka, joten kokonaisuuksista tulee täysin saumattomia. Yksinkertaista mekaanista suunnittelua vaativalla tekniikalla voidaan toteuttaa toiminnallisia osastoja ja paviljonkeja, joissa suuret ja keveät elementit ovat liikuteltavissa vaivattomasti, jopa kävijöiden toimesta.

Se on modulaarinen alumiiniprofiili / tulostekangas järjestelmä ja se sisältää tarvittavat kiinnike osat osastojen valmistamiseksi. Se on niin nerokas, että sillä saa taustavalaistun seinäpinnan aikaiseksi yhtä nopeasti kuin nykyisillä järjestelmillä saa pelkän tukiseinän aikaan.

”Sauhu valoseinä on kehittynyt
luonnollisemmaksi esitykseksi
kuin mikään muu tekniikka.”

KIRKKAASTI PARAS KUVANLAATU.

Sauhu valoseinä on kehittynyt luonnollisemmaksi esitykseksi, kuin mikään muu tekniikka. Siinä on sileä vinyylipinta, eikä karkea pintainen ja venyvä, kuten on monissa markkinoilla olevissa valoseinissä. Eroa voisi kuvailla tavallisen kopiopaperin ja valokuvapaperin eron kaltaiseksi, värit säilyvät kirkkaina sileässä Sauhu pinnassa.

Niin kuin eräs kerran tokaisi, ”sehän on kuin ikkunasta ulos katsoisi”.

"Koti ikävään"

Sauhu -konseptin välittömät edut näytteilleasettajana:

  • Saat enemmän kävijöitä osastollesi. Kirkas, mutta häikäisemätön osasto herättää huomion.
  • Saat vieraasi viihtymään. Sen tekee valokylläinen ja virkistävä tunnelma osastollasi.
  • Kaupan teko helpottuu. Voit luoda tuotteellesi sen luonnollisen ympäristön osastollesi ja asiakkaasi ymmärtävät tuotteesi helpommin.

Sauhu -konseptin edut Brändillesi:

  • Brändillesi parempi näkyvyys. Enemmän liidejä, enemmän kauppaa.
  • Brändisi tunnettavuus kasvaa. Parempaa bisnestä, parempaa tulosta.
  • Saat innovatiivisempia ja brändiäsi vahvistavia toteutuksia.

Tästä linkistä voit katsoa kuinka helppo Sauhu on.

Sauhu toteutuksia:

Tampereen messukeskus, Energia 2016 näyttely.

Osaston kaikki rakenteet toteutettuna Sauhu -konseptilla.

Näytteilleasettajan kommentti: ”Osasto loi toimivat puitteet tuotteemme ja materiaalimme esittämiseen ja asiakaskontaktien luomiseen. Valoelementit kiinnittivät huomiota – osasto oli pienestä koostaan huolimatta toimiva ja näyttävä.”

Museokeskus Vapriikki

Museossa huhutaan, että eräs pikkupoika oli meinannut juosta alla olevaan tunneli kuvaan. Hän oli onneksi huomannut juuri ennen törmäystä, ettei tunneli olekaan oikea ja törmäykseltä vältyttiin.

YLE:n aula Tampereen Mediapoliksessa

Haluatko olla mukana toteuttamassa vallankumousta ja kirjoittamassa näyttelyalan tulevaisuutta?

Varmistaaksesi itsellesi paikkasi, klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä viipymättä.